Produse

Producatori

Transport gratuit

Transport gratuit

EXPEDITIE SI LIVRARE 

NU EXISTA COMANDA MINIMA !!!

COMENZILE DE ACCESORII PENTRU TELEFOANE MOBILE IN VALOARE DE MINIM 200 RON VOR BENEFICIA DE TRANSPORT GRATUIT !

Valabil in Bucuresti:
- in cazul in care doriti sa evitati costul de transport puteti sa achizitionati produsul/produsele direct de la sediul nostru, adresa si localizarea pe harta le gasiti la "Contact".


Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat de un operator MobileTuning pentru confirmare.
Coletul va contine produsele, factura si bonul fiscal sau chitanta si certificatul/certificatele de garantie.

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs, termenul de expeditie fiind stabilit de catre firma de curierat, de obicei 24 ore.
Expeditia se face prin firma de curierat rapid cu care firma noastra are semnat un contract de prestari servicii (URGENT CARGUS, FAN COURIER), ce lucreaza in sistemul door-to-door, in acceasi zi daca se efectueaza comanda pana in ora 16.00.

In cazul in care doriti returnarea unui colet, o puteti face prin Fan Courier, daca sunteti in Zona 0. Aria de acoperire a curierului, o gasiti aici . Daca localitatea dvs. nu se afla in aceasta lista, trebuie sa trimiteti coletul prin firma de curierat URGENT CARGUS.
Coletele trimise de catre dvs printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate.

Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

 

Pentru localitățile care nu se afla în zona zero (fără cost adăugat pt km suplimentari) de livrare a Fan Courier costul de transport  se va comunica ulterior prin telefon de catre un operator Mobile Tuning.  Acest cost este diferit în funcție de numărul de km suplimentari .

 

PLATA

Se poate face:

- La livrare - RAMBURS - taxa transport: 17 RON*.

- Transfer bancar - taxa transport: 17 RON*.

TRANSFER BANCAR
Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata costului de transport.
Ordinul de plata il puteti efectua doar in baza facturii proforme emise de SC Startec Sistem SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in Garanti Bank:
- Contul IBAN: RO58 UGBI 0000 3620 0383 6RON
- Nume Beneficiar: SC Startec Sistem SRL
- CIF: RO14984372

* Tarifele includ TVA. Nu se percepe nicio alta taxa pentru km sau kg suplimentar.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.Produse noi

Nici un produs nou

Newsletter

Social media

Contacteaza-ne

Tel:031.710.18.05

Vodafone:0726.26.94.94

Orange:0757.359.591

Cosmote:0768.062.497

Apelați-ne