Produse

Producatori

Transport gratuit

Transport gratuit

Cum cumpar


Pentru a putea face cumparaturi din magazinul nostru, aveti de ales una din cele doua modalitati de mai jos:

1. Comanda On-line (necesita crearea unui cont - 1 minut)

2. Comanda Telefonica

 

1. Comanda On-line

Creare cont utilizator

Procesul de cumparare in magazinul nostru online presupune in primul rand crearea unui cont. Apasati pe "Contul meu" in partea din staga sus si completati adresa de e-mail.
Aici puteti alege felul contului pe care trebuie sa-l creati, pentru utilizatori finali - persoane fizice si juridice sau revanzatori - persoane juridice specializate in revanzarea accesoriilor.
Apoi urmati pasii ceruti la creearea contului si completati toate campurile solicitate !
Va rugam sa completati corect si cu date reale toate campurile obligatorii, acestea urmand a fi folosite ulterior pentru derularea corecta a procesului de cumparare precum si pentru facturare si livrare !
Va rugam sa parcurgeti sectiunea "Termeni si conditii" inainte de finalizarea contului !
Acordul cu termenii si conditiile de utilizare reprezinta acceptul dumneavoastra de a va crea un cont si de a cumpara online produse din magazinul nostru.

Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse, sau folositi motorul de cautare. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul:

 

Cosul de cumparaturi

Pentru vizualizarea cosului de cumparaturi apasati pe "cosul meu" sau pe iconita cu "2 sageti" apoi pe "finalizare comanda". Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. In aceasta pagina aveti posibilitatea sa adaugati un comentariu.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua dupa ce alegeti adresa si metoda de livrare, bifati casuta: "Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare" apoi "metoda de plata".

Putin mai jos aveti Datele de facturare si Datele de expediere, de aici puteti sa modificati datele de expediere in cazul in care doriti sa primiti produsele la o alta adresa.

 

2. Comanda Telefonica

Pentru comenzi telefonice puteti sa apelati unul din numerele noastre de telefon (031.710.18.05, 0726.26.94.94). Un reprezentant de vanzari va prelua comanda dumneavoastra.

Puteti comanda orice produs, in limita stocului disponibil. Nu avem comanda minima!


Produse noi

Nici un produs nou

Newsletter

Social media

Contacteaza-ne

Tel:031.710.18.05

Vodafone:0726.26.94.94

Orange:0757.359.591

Cosmote:0768.062.497

Apelați-ne